Taborniki Vzgajamo V Grosuplju Že 50 Let

Avtor besedila:

Anteja Ratajec

Grosupeljski taborniki se z ustvarjanjem doživetij pomikamo bližje vzgojnemu idealu in z njim dosegamo mlade v občini že 50 let.

Grosupeljski taborniki letos obeležujemo že 50 let našega delovanja. Danes se ob tej priložnosti spominjamo vseh dogodkov, ki so naše člane z ustvarjanjem doživetij pomikali bližje vzgojnemu idealu in življenju po naših vrednotah – odgovornost, samostojnost, sprejemanje, samoiniciativnost, solidarnost, ustvarjalnost… . Naši člani se zavedajo možnosti spreminjanja sveta.

Vod Orke

Hugo: Dejmo punce, delat, kaj se to pravi! 
Lila: No, na koncu smo tako dobro pomili, da smo dvigovali zastavo!

Vod Razigrani Oblački

Bili smo na pohodu, kjer smo videli avtomobilsko nesrečo, seveda zaigrano s strani našega vodstva. Vendar smo ugotovili, da pri roki vedno potrebujemo prvo pomoč in z njo lahko pomagamo osebam v stiski. 

Vod Kraljevi zlatorogi

Nekoč so nastale majčke z rokami po imenu tabor 2019. Na začetku so bile samo belota. A bile so dolgočasne. Želeli smo jih popestriti, zatorej smo uporabili svoje Picasso sposobnosti in ustvarili najbolj kul majice, kar ste jih kadarkoli videli.

Posredujte novice tudi prijateljem, ki jim želite te taborniške izkušnje! S tem nam boste močno olajšali prenos informacij.

Naroči se na naše e-novice ali deli objavo s prijatelji: