Jesenski Zbor In Prijave 2023

Avtor besedila:

Anteja Ratajec

Grosupeljski taborniki tudi letos medse sprejemamo kar nekaj novih članov, zato se nam pridruži tudi ti!
Foto: Mariša Ratajec

Letošnji jesenski zbor bo potekal v nekoliko drugačni obliki kot do sedaj. Namenjen je vsem na novo vpisanim članom, ki se nam bodo pridružili v taborniškem letu 2023/24.

Kot vsako leto bomo tudi letos medse sprejeli 2 generaciji novih članov, in sicer otroke, ki bodo s septembrom začeli obiskovati 1. in 3. razred osnovne šole. Poleg tega pa tudi v že obstoječe vode vabimo in sprejemamo nove člane, zato se nam, če s septembrom začneš obiskovat 2., 4., 5., 6., ali 7. razred, pridruži tudi ti!

Vse bodoče tabornike lepo vabimo, da se nam v ponedeljek, 4. 9. 2023, pri gasilskem domu Grosuplje pridružite na jesenskem zboru ter tam spoznate svoje vodnike in tako pričnete taborniške dogodivščine. Jesenski zbor bo potekal v popoldanskih urah, ki bodo naknadno sporočene vsem prijavljenim.

Če se želite pridružiti taborniški družini, vas vabimo, da izpolnite spodnjo prijavnico, žal je število mest omejeno, zato bodo v primeru vseh zapolnjenih mest otroci uvrščeni na čakalno listo. Vsako leto se mesta hitro zapolnijo, zato si čim prej rezervirajte svojega in hitro kliknite na spodnji gumb!

Posredujte novice tudi prijateljem, ki jim želite taborniške izkušnje! S tem nam boste močno olajšali prenos informacij in omogočili hitrejšo širitev rodu.

Naroči se na naše e-novice ali deli objavo s prijatelji: